frontpage

 

Pijn en ongemak
na borstkanker is
te verzachten

Hartelijk welkom bij Boezemkussen.nl

Dé website voor alle informatie over het Boezemkussen en een webshop waar je het Boezemkussen kunt kopen.

 

Het Boezemkussen is een kussen speciaal ontworpen om pijn en ongemak na borstkanker te helpen verlichten. Het komt helaas erg vaak voor dat vrouwen na behandeling van borstkanker, last houden van restklachten in zowel borst- als okselgebied. De klachten zorgen voor verslechterde slaap, ongemak tijdens de dagelijkse handelingen, en ook pijn tijdens zitten of bewegen. 

Het Boezemkussen heeft een speciaal ontwikkelde vorm, en wordt ook wel okselkussen of hartekussen genoemd. Met de vorm geeft het Boezemkussen optimale ondersteuning bij het liggen in bed, maar ook bijvoorbeeld als bescherming onder de veiligheidsgordel in de auto.

Overal te gebruiken

Het Boezemkussen geeft steun tijdens

  • zitten op een stoel of op de bank
  • tijdens wandelen
  • in bed
  • in de auto

Door de zachtheid en lieve uitstraling is het kussen een troost tijdens de moeilijke periode waar een borstkankerpatiënte doorheen gaat. Het is mooi en aantrekkelijk en kan prima worden meegenomen naar elke gewenste situatie.

 

Hoewel het Boezemkussen is ontwikkeld voor vrouwen die met borstkanker te maken hebben (gehad), is het ook een liefdevol troostkussen in tijden van verlies, verdriet, ziekte en ongemak. Geef een Boezemkussen kado, aan iemand die wel een "hart onder de riem" kan gebruiken.

“Ik ben blij dat ik kan zorgen voor meer gemak en comfort na borstkanker. Dit Boezemkussen heeft de vorm van een hart om goede ondersteuning te geven aan borst- en okselgebied. Het heeft mij erg geholpen en ik hoop jou hiermee dezelfde verlichting te geven en te troosten.”

~Tessa Konijn~