pippieevajoylolaroosje

Materialen

Het Boezemkussen heeft de vorm van een hart en heeft daardoor ook wel de toepasselijke bijnaam hartekussen. Het is gemaakt uit hoogwaardige materialen. De hoes is verkrijgbaar in 100% katoen of fleece. De katoenen hoesjes zijn er in allerlei mooie dessins, de fleece hoesjes zijn effen en in allerlei prachtige kleuren verkrijgbaar. Zie hiervoor de webshop!

 

De synthetische kussenvulling is van de hoogste kwaliteit fiberfill en het Boezemkussen is in het geheel wasbaar op 40 graden. Het hartekussen kan na het wassen ook in de droger, zodat het schoon en hygiënisch blijft en snel weer in gebruik genomen kan worden.

Daarbij is het hartekussen voorzien van een ritssluiting, zodat je eenvoudig de vulling kunt aanpassen naar eigen wens. Bij verschillende klachten kunnen verschillende diktes van de Boezemkussens prettig zijn. Je kunt dus overwegen om voor diverse situaties, verschillende Boezemkussens te gebruiken. Ook kun je ervoor kiezen om je Boezemkussen te vullen met bijvoorbeeld katoen of wol.

Productie

Wij vinden het erg belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. De Boezemkussens worden met veel zorg en liefde gemaakt in een Nederlands atelier. Door de productie in eigen land, sparen we bovendien het milieu door zeer beperkte transportvervuiling.